2ο Δελτίο Τύπου

ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Τη Κυριακή που μας πέρασε, η ΡΗΞΑΡΑ μας αντιμετώπισε στο εκτός έδρας παιχνίδι την πολύ καλή ομάδα του Παναλίαρτου. Ένα πολύ ωραίο ματς το οποίο πιστεύουμε πως το ευχαριστήθηκαν όλοι εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Η ομάδα μας, παρά την ήττα, θεωρούμε ότι εμφάνισε αισθητά σημάδια βελτίωσης. Αυτό δεν το λέμε για να «ευλογήσουμε τα γένια μας». Ξέρουμε πολύ καλά από το που ξεκινήσαμε, ξέρουμε πολύ καλά τις ελλείψεις που έχουμε και τη βελτίωση που θέλουμε. Είχαμε και έχουμε πλήρη γνώση των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσουμε! Γι’ αυτό και βάζουμε πλάτη και προσωπικό χρόνο! Για να κάνουμε τη ΡΗΞΑΡΑ την ομάδα που όλοι σκεφτόμαστε, ονειρευόμαστε και γουστάρουμε να δούμε.
Θεωρούμε ότι το σκορ μας αδικεί… Και αυτό δε το λέμε για να αδικήσουμε την προσπάθεια των συμπαικτών μας από τον Παναλίαρτο, ούτε και για να υπονοήσουμε κάτι για τη διαιτησία (δεν μπαίνουμε και δε πρόκειται να μπούμε καν σε αυτή τη λογική). Το λέμε γιατί πιστεύουμε ότι ναι μεν δε δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από την ήττα, αλλά θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα καλύτερο σκορ. Όμως όλα αυτά είναι θεωρίες… Το θέμα είναι τι γράφει! Και βάση αυτού πορευόμαστε.
Σε αυτό το σημείο να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τη φιλοξενία στην ομάδα του Παναλίαρτου. Να δώσουμε συγχαρητήρια για τη προσπάθεια των ανθρώπων εκεί που έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν πολύ ωραίες εγκαταστάσεις, επιπέδου πολύ παραπάνω από το Β΄ Τοπικό. Δε ξεχνάμε και θα τους  ανταποδώσουμε την ανάλογη φιλοξενία στο δεύτερο γύρο…
Τέλος, να πούμε πάρα πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά που ήρθαν για να υποστηρίξουν την ΡΗΞΑΡΑ!

Πάνω από 80 άτομα βρέθηκαν στην εξέδρες του γηπέδου! Είναι ο κόσμος που πίστεψε στην ίδια τρέλα με εμάς και είναι δίπλα στην προσπάθεια από τα πρώτα της κιόλας βήματα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *