Ιου ιου ιου …4αρα απο τον μπαοκ κυριακιου

Με το συνθημα αυτο αποχαιρετησαν την ρηξη λιβαδειας το 1ο γυμνασιο και λυκειο Κυριακιου..

Ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη..Σε μια ηλιολουστη κυριακη,τα εναπομειναντα σπιρτα της Ρηξεως μαζευτηκαν να ανεβουν για μπαλιτσα στο αυτονομο κρατιδιο του Κυριακιου..Χαλαροι,εχοντας στην προιστορια το ευκολο 2-0 του πρωτου γυρου..

Τα πρωτα συγνεφα φανηκαν απο το μπομποκο/ανω σουρπη, αλλα τα καμαρια δεν πολυσκοτιστηκαν.. Φτανοντας λοιπον στο κεριακι βιλατζ,ο καιρος εχει μετατραπει σε αλπικο τοπιο..Βροχη,κρυο και ομιχλη…

Εναρκτηριο λακτισμα σε ενα βρεγμενο χορταρ’,με τα μπουμπουκια μας να πατιναρουν και να προσπαθουν να σταθεροποιηθουν στο γηπεδο…

Μαζι τους και οι 27 ηρωικοι/ες οπαδοι της Ρηξεως που φλερταραν εντονα με την πνευμονια..

Απτην αλλη το καλογυμνασμενο συνολο του παοκ ,ακονιζε τα νυχια του..Αφου καταφεραν να επιπλευσουν για ενα τεταρτακι,οι ρηξαιοι κοιταξαν στα ισα τους κεριακαταιους…

Για λιγο, μιας και απο κει και περα τα γκολ ηρθαν κ σα βροχη..

15′ λεπτο ,πρωτη πατητη και βουλιαγμα της αμυνας στην νερολιμνη της μικρης περιοχης..

23’λεπτο δευτερη πατητη με ευγενικη χορηγια της μπαλας στον επιθετικο του παοκ. Εχοντας πιει γαλονια βροχης ,τα σπιρτα μας ειχαν μετατραπει σε …αφλεκτα υλικα..

Στο 29′,με ιδανικη εφαρμογη του αμυντικου συστηματος σου-ρω-τη-ρι, ανεβασαμε την ηττα σε 3-0..ε και για να φωναξουμε το λατρεμενο συνθημα (τα 4 δεν ειναι αρκετα γουσταρουμε να τρωμε τα διπλα) στο 39′ με ιδανικο πασινγκ γκε’ι’μ ,βγαλαμε τους κυριακαταιους φατσα με το 4-0..

Ημιχρονο κ επιτελους τα σπιρτα μας πηραν φωτια…φωναζοντας το συνθημα στα αποδυτηρια…Δειχνοντας οτι παιζουν για να παιζουν κ οχι για να νικησουν(οχι πως θα μπορουσαν βεβαια.. )

Στο β’ μερος οι ρηξαιοι μπηκαν επιτελους στο πνευμα του αγωνα,κρατησαν λιγο μπαλιτσα,ανταλλαξαν κανα δυο πασουλες..Ειχαν κ δοκαρ’ σε φαουλ με τον χαμας=ποτε..

Τελος παιχνιδιου κ γρηγορη φυγη μιας κ τα κρυοπαγηματα ερχονταν με δρασκελιες..

Καλη συνεχεια στα αητονια του παοκ, επομενο ντερμπυ; με υψηλαντη..

Ολ πιπλ  αρ νεσεσερυ δεαρ.. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ

υ.γ. Η  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑΔΕΖΙΚΗ…μια ευγενικη χορηγια της ελ ντοραντο-ελληνικος χρυσος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *