Τα δικά μας διαμάντια είναι τα καλύτερα (0-0-7)!!!

Τα δικά μας διαμάντια είναι τα καλύτερα (0-0-7)!!!

Παραφράζοντας τον τίτλο γνωστής σειράς ταινιών δράσης,με κεντρικό ήρωα τον γνωστό πρακτορίσκο Ιάκωβο Δεσμό,θα ξετυλίξουμε το νήμα της 7ης αγωνιστικής της ΡΗΞΑΡΑΣ μας.

Στις μακρινές Θεσπιές (38,4 χλμ. απο την πόλη της Λιβαδειάς) ταξίδεψε η τρέλα μας για να συναντήσει την τοπική ομάδα το προηγούμενο Σάββατο 26νοεμβ.

Το κρύο ήταν τσουχτερό,τα σύγνεφα είχαν φέρει βροχή και όλα έδειχναν ότι άλλη μια μουντή μέρα θα πέρναγε απο τα χώματα της Βοιωτίας.Σε κόντρα όμως, 61 άτομα ζουρλαμένα απο την ΡΗΞΑΡΑ ήταν εκεί,στην εύθραυστη εξέδρα του Θεσπιακού, έτοιμα να δουν την αγαπημένη τους ομάδα. Αψήφισαν το κρύο,δεν φάγανε το σαββατιάτικο ψαράκι τους και χάσανε τη μεσημεριανή σιέστα. Χαλαλι…Έχοντας λοιπόν σημειώσει την 7η νίκη στις εξέδρες (10 γηπεδούχοι-61φιλοξενούμενοι),η ΡΗΞΗ ήταν έτοιμη για όλα.

Εκει ήταν και ανεπίσημα προσκεκλημένοι τρεις Ανάποδοι,απο την αδερφική ομάδα της Χαλκίδος.Να υπεθυμίσουμε εδώ ότι πριν κάμποσες Κυριακές, επίλεκτη τιμ απο την ΡΗΞΗ, είχε παρακολουθήσει τον πρώτο εντός έδρα αγώνα του Ανάποδου,συμβάλλοντας σε φωνή και μπυροκατανάλωση.

Σ ένδειξη ευχαρίστησης και τιμής προς τους Ανάποδους μπήκε μόνο το πανί των συναγωνιστών-συντρόφων απο την Χαλκίδα.

Επιπρόσθετα σε ένδειξη στεναχώριας για την -προσωρινή-ήττα του Κομαντάντε Φιντελ της Σιέρρα Μαέστρε απο τον Χάρο , δεν καταναλώθηκε officially αλκοόλ..

(σ.σ.hasta  siempre comandante!!)…

Στα ποδοσφαιρικά τώρα, η ΡΗΞΑΡΑ μας με αρκετές ελλείψεις, μπήκε δυνατά στο χορτάρι, κοντράροντας τους Θεσπιείς,ομάδα που αγωνίστηκε πέρσι στην Α΄ κατηγορία.Οι συνδυασμοί έβγαιναν ,οι παιχταράδες μας έτοιμοι για να σπάσουν το ρόδι της βαθμολογικής γκίνιας.Τα τριγωνάκια των ΡΗΞΑΙΩΝ δίναν και έπαιρναν,ενώ τα οβερλαπς θύμιζαν κάτι απο καμπ νου.Η ομαδάα μαζί με έναν σύντροφο αγρότη στο παραδίπλα χωράφι, όργωνε το γήπεδο. Ο πορτιέρο Μπαρλοου είχε βάλει σινάζι(ή σενάζ) στο τέρμα και δεν πέρναγε τίποτα…Ήρθαν και τα κόρνερ,ήρθαν και οι πάσες με την μία, το γκολ όμως με τίποτα..Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε την παγωμάρα που ένιωθαν οι πιστοί της ΡΗΞΕΩΣ βλέποντας την ομαδάρα να ανεβάζει τόσο γρήγορους ρυθμούς,έντρομοι μήπως έρθει η πρώτη νίκη…Τότες λοιπόν , γύρω στο 41 με σαρανταδυό, κι ενώ προηγουμένως είχε χαθεί εκπληκτική ευκαιρία απο τον bil-the-arvanit-, το φως σκοτείνιασε. Το ψιλόβροχο σε συνδυασμό με την γνωστή -πλέον- τρύπα του χωροχρόνου τρύπησε την άμυνα της ΡΗΞΗΣ…Το 1-0 ήταν γεγονός για τους Θεσπιείς και ούτε αυτοί δεν το πιστεύανε…Σε μια φάση μη ανακατανομής των θέσεων της άμυνας,ο επιθετικός του Θεσπιακού έκανε την ζημιά…Ημίχρονο , και όλοι στις εξέδρες να παρακαλάνε να μην βρέξει..(όχι γκολ)

Δεύτερο 45λεπτο και η ΡΗΞΑΡΑ έτοιμη για το καμ μπακ..Ο κόουτς-εν τούτω νίκας;- έχοντας κάνει διορθώσεις ήταν σίγουρος για την ισοφάριση. Όντως , οι επιθετικοί της ΡΗΞΑΡΑΣ, είχανε μπει τρελαμένοι ,ορκισμένοι για την ανατροπή…Ο γνωστός λαϊκος αοιδός τακις εξαπέλυε φαρμακερά σουτ αλλα ο αντίπαλος τέρμας στην θέση του.Ο μεσοεπιθετικός Orester κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση οργάνωνε μπαράζ επιθέσεων.Ξαφνικά, άνεμος περίεργος σηκώθηκε στη θηβαϊκή κοιλάδα.Σαν σταλμένος απο τον Κιθαιρώνα,σε ένα κόρνερ της γηπεδούχου ομάδας στο 60΄, ο άνεμος έδωσε στη μπάλα διαολεμένη τροχιά και κατέληξε (απευθείας!) στα δίχτυα της αγαπημένης μας..Η γκίνια ήταν πάλι παρούσα , αλλα οι ΡΗΞΑΙΟΙ-ΕΣ δεν χαμπαριάζουν…Φωνή και πάλι,ρήξη στο κεφάλι..

Τελευταίες προσπάθειες απο τους φενταγίν της ΡΗΞΑΡΑΣ, με συμμετοχή και του 2ου θωρηκτού της ομάδας look-del. Μάταια όμως…Μέχρι το τέλος του 90λεπτου τίποτα δεν άλλαξε και έτσι δεν ήρθε ούτε η πρώτη νίκη ούτε η πρώτη ισοπαλία(Ν-Ι-Η=0-0-7) …

https://www.youtube.com/watch?v=ZqgWuMcHc3g

Τελειώνοντας να καταγγείλουμε την ε.π.σ.β που βλέποντας ότι η ΡΗΞΑΡΑ μας δυναμώνει, μας έδωσε υποχρεωτικό ρεπό…

Ραντεβού λοιπόν μετά την ξεκούραση στο ματς με τον Αϊγιώργη..

ΟΣΑ ΓΚΟΛ ΚΙ ΑΝ ΤΡΩΕΙ Η ΡΗΞΗ ΜΑΣ ΠΩΡΩΝΕΙ (δικό σας)

φώτο απο την επίσκεψη της ρήξης στη χαλκίδα πριν κάνα  μήνα

anapodos
anapodos
anapodos
anapodos

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *