Ubi concordia, ibi victoria ( Όπου υπάρχει ενότητα, εκεί είναι η νίκη )

Όταν έχουν περάσει 4 αγωνιστικές και ο μέχρι τώρα απολογισμός είναι 4 ήττες, 23 γκολ παθητικό και έχοντας σκοράρει μόνο μία (μαγική/φανταστική/αξέχαστη) φορά, ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να υποστηρίξει ότι υπάρχει πρόβλημα. “Ο προπονητής πρέπει να φύγει”, “οι παίκτες δεν κάνουν” κλπ.
Αυτά ισχύουν για πολλές ομάδες. Όχι όμως για τη ΡΗΞΗ!
Στην ΡΗΞΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ αυτό που έχουνε πετύχει οπαδοί-παίχτες-προπονητής είναι να περνάνε ωραία χάνοντας ή κερδίζοντας (προς το παρόν μόνο χάνοντας), απολαμβάνοντας το κάθε ματς.
Όταν χάνει η ομάδα και η πιο πιστή, και πολυπληθής, όπως έχει αποδειχθεί ως τώρα, εξέδρα του Β’ Τοπικού Βοιωτίας (και όχι μόνο), αποθεώνει τους παίχτες, τότε καταλαβαίνεις ότι όντως έχει φτιαχτεί κάτι αλλιώτικο από τις υπόλοιπες ομάδες… Γιατί μόνο και μόνο που η ομάδα πατάει στο γήπεδο, όλοι ενθουσιάζονται! Επειδή στόχος λοιπόν δεν είναι η πάση θυσία νίκη, αλλά το να περνάμε καλά, αφήνουμε στην άκρη τα αποτελέσματα και προχωράμε ενωμένοι. Και όπου υπάρχει ενότητα, εκεί είναι η Νίκη!!! Όσον αφορά τώρα όσους χλεύαζαν και υποστήριζαν πως η ΡΗΞΗ δε θα πατήσει καν γήπεδο; ΞΥΔΑΚΙ…

Τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παιχταράδες μας αντιμετώπιζαν μια αρκετά δυνατή και δουλεμένη ομάδα (με στόχο την άνοδο), τον Α.Σ. ΥΨΗΛΑΝΤΗ.
Εδώ, να ενημερώσουμε τους απόντες ότι έπαιξε το καινούργιο μεταγραφικό μας απόκτημα στη θέση του τερματοφύλακα. ( Ο sparrow είχε ζητήσει και πήρε άδεια για μάθημα γιόγκα με αρνετ στο παγκο…)
Ένας φέρελπις νέος λοιπόν με μεγάλη εμπειρία (50+) τον αντικατέστησε, συμβάλλοντας στο υποχρεωτικό απο το καταστατικό, rotation της ομάδας.
Η ΡΗΞΑΡΑ λοιπόν μπήκε δυνατά στον αγώνα με στόχο όπως πάντα να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο.
Οι 74 και βάλε πιστοί οπαδοί-φίλαθλοι, εφοδιασμένοι πάντα με την καύσιμη πρώτη ύλη (μπύρα), έχοντας και ενισχύσεις από Θήβα και Αθήνα , κρέμονταν από τις σίτες-εξέδρες του γηπέδου, σαν ώριμα τσαμπιά από σταφύλια. (Να σημειώσουμε εδώ την εμφανέστατη απουσία του τυμπάνου της ομάδας, το οποίο, ευτυχώς, αντικαταστάθηκε από τα βουκολικά κουδουνάκια των παρακείμενων προβάτων…)
Λίγο όμως το αγνό παρθένο χορτάρι του γηπέδου, λίγο ο χαλβάς και η γουρνοπούλα που είχε καταναλωθεί (διανύουμε περίοδο παζαριού στη λιβαδειά άλλωστε) βάραινε τα πόδια των αεικίνητων κομάντο της ΡΗΞΗΣ.
Αυτό φάνηκε εμπράκτως στη γνωστή τρύπα του χωροχρόνου που έχει η ΡΗΞΑΡΑ , το αναθεματισμένο τρίλεπτο 24 με 27, όπου η γρανιτένια άμυνα λύγισε 2 φορές.
Όντας ομάδα ψυχολογίας (αν δεν προηγηθούμε με 3 γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο το αφήνουμε!!), τα καμάρια μας δέχθηκαν και ένα τρίτο γκολ στο 37ο λεπτό. Έχοντας όμως από την άλλη τεράστια εμπειρία σε θέματα άμυνας-διαχείρισης, οι μαυρο-γκρί μαχητές της ΡΗΞΗΣ έριξαν τις στροφές και κράτησαν το σκορ στα γνωστά επίπεδα. Βοήθησε βέβαια και η εμφανώς μικρότερη έκταση του γηπέδου, που έδωσε και έξτρα ανάσες στις παικτούρες μας!
Το ημίχρονο έληξε και ο κόουτς (βλέπειςνίκαςείναισωστός) ήρθε αμέσως σε skype επικοινωνία με τον κολλητό του ζοζε μουρίνιο, για να τον ρωτήσει τι άποψη έχει για το μπλακ άουτ της ομαδάρας..
Ο ζοζέ επιβεβαίωσε τον κόουτς στην αιτία, που δεν ήταν άλλη απο τα λάθος ημερομήνια1 (ποια υπόγεια δύναμη παίζει άσχημα παιχνίδια στους galacticos μας? Γιατί υπήρξε εγκληματική άγνοια για τα γραφόμενα του καζαμία? Θα ζητηθούν απαντήσεις στη συνέλευση) και σε συνδυασμό με την αλλαγή ώρας τα πράματα ήταν δεδικασμένα… Η νίκη είχε κατοχυρωθεί στους βρασταμιταίους 2
Ακόμα και οι ευκαιρίες για γκολ που είχε ο Α.Σ. ΡΗΞΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (και φυσικά τις έχασε), δεν άφηναν περιθώριο να αλλάξουν το ρου του αγώνα.

Έτσι έγινε συντήρηση δυνάμεων για τον επόμενο, δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας αγώνα, στην γραφική Αγία Άννα (τα ξακουστά… Κούκουρα).
Το τελικό 5-0 υπέρ της ομάδας του Υψηλάντη ήρθε με δυο γκόλ-δώρο της ΡΗΞΗΣ, μιας και η ομάδα μας πότε δεν πάει με άδεια χέρια επίσκεψη…
Οι φίλαθλοι-οπαδοί της ομαδάρας δεν πτοήθηκαν βέβαια και αφού ήπιαν τις τελευταίες μπύρες, χειροκρότησαν τις 2 ομάδες, αποζημιώνοντας τους παίκτες με τις μελωδικές αγριοφωνάρες τους.
Κλείνοντας, να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι το ερχόμενο Σαβ/κο υπάρχει ρεπό για όλη την κατηγορία. (Τρεις από τη ΡΗΞΗ παίζουν στο Διηπειρωτικό)
Καλή συνέχεια στη Βρασταμίτα και καλό τσιλ άουτ στους παιχταράδες της ΡΗΞΗΣ!!!

ΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ Ο ΤΣΙΠΟ ΑΝΑΡΡΩΝΕΙ (δικό σας)
ΡΗΞΗ-ΣΕΙΣΜΟΣ-ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ
ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΥΤΕ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ

Υγ. Τελικά ο κόουτς, κόντρα στις προβλέψεις, και τον χαλβά τον έφαγε και τη παρέλαση πρόλαβε να δει… Έχει πρόγραμμα! Κόουτς γερά οι κουραμπιέδες ειν’ κοντά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *