ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΎΠΟΥ

Η Ρήξη της καρδιάς μας έκανε τη παρθενική της εμφάνιση χθες στις 16:00 για το ματς της πρώτης αγωνιστικής με την ομάδα της Νίκης Λαφυστίου. Για όλους μας ήταν μια στιγμή ευτυχίας γιατί πλέον το τρέξιμο και το άγχος όλων όσων στηρίζουμε αυτή τη προσπάθεια βλέπαμε ότι πήρε και επίσημα σάρκα και οστά. Ίσως κάποιος θα μπορούσε να πει ότι βάση σκορ για το ματς δε χρειάζεται να ειπωθούν και πολλά. Πολλές φορές όμως οι αριθμοί δε δείχνουν και το τι πραγματικά γίνεται.

Αντιμετωπίσαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα όπως αυτή της Νίκης , μια ομάδα δουλεμένη, με πολύ καλούς παίκτες που η ανωτερότητα της φάνηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το σκορ 0-8 μπορεί επίσης να χαρακτηριστεί βαριά ήττα, συντριβή κλπ Για εμάς δεν υπάρχει κατήφεια… Υπάρχει υπομονή και επιμονή στο στόχο μας! Που δεν είναι άλλος από τη συνεχή βελτίωση εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και εκτός αυτού. Γιατί η Ρήξη δεν είναι ένα απλό αθλητικό σωματείο για εμάς! Είναι μια ολόκληρη λογική γύρω από την οποία αντιμετωπίζουμε το ποδόσφαιρο και γενικότερα τον αθλητισμό.

Αυτό πιστεύουμε ότι το έχουν αντιληφθεί αρκετοί. Όσοι το αγνοούν θεωρούμε ότι θα το καταλάβουν ερχόμενοι σε επαφή με την ομάδα μας. Τους κακεντρεχείς απλά τους προσπερνάμε.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τα 100 άτομα που παρευρέθησαν σήμερα στο γήπεδο και δημιούργησαν μια πάρα πολύ όμορφη ατμόσφαιρα! Περιμένουμε σε κάθε ματς όλο και περισσότερους για να δημιουργούμε κάθε Κυριακή μια ξεχωριστή γιορτή για όλους μας!

Όλοι μαζί πάμε να χαρούμε και να γουστάρουμε στο επόμενο εκτός έδρας ματς με την εξίσου καλή ομάδα του Παναλίαρτου!

ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΙΑ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ ΡΗΞΑΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *