Η μόνη διαφορά…

”Η μόνη διαφορά μεταξύ μιας καλής ημέρας και μιας κακής μέρας είναι η στάση σου” Dennis Brown

Με αυτήν την φράση βαθειά χαραγμένη στα μυαλά(;) τους , οι παικταράδες της Ρήξεως πήραν ήδη την τελικκή ευθεία για το τέλος του πρωταθλήματος. Σε τρία ματς-φωτιά, τα ρηξόπουλα μπήκαν στην μάχη μη έχοντας να χάσουν ναδα.

Αδιαφορώντας για την τελική έκβαση του αγώνα(εδώ και καιρό,ίσως χρόνια..) κοίταξαν Κάστρο,Πήγασο Αγ.Άννας και Α.Ο. Άσκρης με το ίδιο θανατηφόρο βλέμμα:¨θέλω κι άλλον καφεεεε…¨
Στον αγώνα με το Κάστρο ,ήταν ξεκάθαρο ότι όποιος έβαζε γκολ θα έπαιρνε και την victory.Παιχνίδι κέντρου, τακτικής όπου η ρήξη φοβόταν το Κάστρο και το Κάστρο την Ρήξη.
Τα χαρτάκια/σημειώματα οδηγιών πέφταν σαν χαρτοπόλεμος την αποκριά,αλλά με πενιχρά αποτελέσματα. Θα τα ναι στο 80΄   που ο φουντα-ριστος επιθετικός XAMAS, με κρύο,παγωμένο αίμα σαν να είχε βγει απτό νεκροτομείο ,έστειλε με επαγγελματικό τρόπο την στρογγυλή θεά κ έκανε το ένα-μηδέν .Από εκεί κ πέρα τα υπόλοιπα τσακάλια  ανέλαβαν και φέραν εις πέρας να διατηρήσουν το μηδεν.. Επαγγελματική νίκη …

>Στο ίδιο έργο θεατές  αλλά με γκεστ κόουτς  τον Piter van Michael, η Ρηξάρα υποδέχθηκε τον Πήγασο.Εκεί τα καμάρια μας, μας γκάνιαξαν….Με τς επιθετικούς να βλέπουν τα δίχτυα με τα κυάλια ανάποδα, αφού χάσανε τα άχαστα πλερώθηκαν με το ίδιο νόμισμα ..γκολ στο 80΄ και καλλλιηη νιιύχτα ..0-1.

>Τώρα στο ματς της προηγούμενης Κυριακής, με την Άσκρα, όσοι/ες τραβηχτήκαν στη κοιλάδα των Μουσών, χορτάσανε γκολ..

Με την επιθετική δυάδα να πετάει φωτιές,το κέντρο(Bill-da-arbanit  και orester) να ζωγραφίζουν, το σκορ ημιχρόνου   θα ήταν 0-4..ΑΝ βΕΒΑΙΑ   οι ογκόλιθοι που είχαμε στην άμυνα(π.χ. σιλβερμαν) δεν είχαν μετατραπεί  σε ..μενιρ χορταριασμένα…Γκολ  για την  ρηξαρα με τον χαμας που ξεμπούκωσε  για τα καλά(αλλά δυστυχώς τελειώνει το πρωτάθλημα..) 0-1,

ισοφάριση για τς παλιοπαναγαίους…Ξανα γκολ η ρηξαρα με τον χαμας που  με στυλ νεκρικής ακαμψίας μαρμάρωσε  όλους τς ασκραίους και  ξαναέβαλε μπροστά την ρηξάρα..Ξανα-μανα γκολ η ασκρη 2-2. Σε μια απο τις 19 ευκαιρίες της λατρείας  μας στο α΄ημιχρόνιο ,ο orester αφου περασε όποιον και ότι βρήκε μπροστά του έκανε το 2-3.

Η φλόγα που έκαιγε τους επιθετικούς  χτύπησε και στο 43΄ oπου η σιβηρική γούνα -paramithov  έκανε το 2-4.Οι ρηξαιοι  νόμιζαν ότι ειχε καθαρίσει το ματσακι..Αμ δε..οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στην άμυνα της ρηξαρας μας , έκαναν πάλι το θαύμα τους ..3-4 στο 45΄.

Αφού λοιπόν τα παλικάρια  μας δεν ανέβασαν το σκορ στα ύψη χάνοντας τολαχιστο 4-5  ακόμα κλασικές ευκαιρίες,  ήρθε το αναπόφευκτο  της ισοφάρισης..4-4! και το ματς στον αέρα!!Ηταν τότες που η μεγάλη αλλαγή ,tsipo the farmakoxer’   έκανε επανεμφάνιση και με κινήσεις τύπου matrix(πάνω στην μπάλα)  έκλεψε την παράσταση..

Μπράβο σε όλα τα παιχτρόνια , ένθεν κακείθεν!!!!

Τελικό αποτέλεσμα  Χ και διακοπή για εθνική ανάταση(και μπακαλιαρο σκορδαλιά….)

Υ.Γ.thyseus περαστικά,γρήγορη ανάρρωση!

ΣΑΒΒΑΤΟ ΛΑΪΒ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΡΗΞΗΣ ΜΕ ΜΕΛΩΔΙΚΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ!!!!!

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *