Gcb versus οσφυοκαμψιας..

Η ρηξαρα για δευτερη σερι αγωνιστικη,εδειξε σημαδια βελτιωσης/ανακαμψης.

Εχοντας κανει κοιλουμπα στις διακοπες των χριστουγεννων ,αυτο βγηκε κ στο γηπεδο με τους 3πρωτοπορους.Με ενα σερι μειον 20 γκολ παθητικο,τα συννεφα ειχαν μαζευτει για τα καμαρια μας..

Στο ματς ομως με τον αϊ γιωργη,οπου κερδισαμε κοντρες,ενεργειες,εντυπωσεις αλλα χασαμ στην λεπτομερεια,η ρηξαρα εδειξε οτι ειναι εφταψυχη.

Στο ματς με τον μπαβλο τωρα ,τα παλλικαρια μας ηταν οδωστρωτηρες…

Τι κιαν υπηρχαν ξανα-μανα ελλειψεις.Οσοι αψηφισαν τον σκωτσεζο καιρο ηταν βαμμενοι με τα χρωματα των χαϊλαντερs.

Επιθεση φωτια με παραμυθα και sakkito.

Κεντρο μεκανακια με bill-d’arvanit  και ορε.

Αμυνα με τον παλιολυκο σιλβερμαν σε φορμα/αντιμπας, ενω φρανκο κ πιτερ ασταματητες βαριοπουλες.

Στα φτερα ο αερινος soda-man.Ενω στο τερμας ο νικοήγιαννι ειχε παρκαρ’ λιοφορειο..Απεναντι τους μια γρηγορη ομαδα και δυο διαιτητες με ..καραμπινατη οσφυοκαμψια..

Μπηκαν λοιπον τα κοκκινα GCB μας με το γκαζι πατημενο..o παραμυθας διπλωνε  και ο sakkito ξεδιπλωνε..Τα 4 λεπτα να μοιραζονται αβερτα..Σακουλα ο παραμυθας ,σακουλαρα ο sakkito. Ο φωσφοριζε κορακας να κανει οτι περναει απο την σφυριχτρα του για μας παλαβωσει.Πεναλτ για τς παβλαιους ,σωσιματαρα απο τον μετρ του ειδους νικοήγιαννι.Πεναλτυ για την ρηξαρα ξοφθαλμο..0-1 .Ισοφαριση για το παυλο ,ξανα μπροστα η ρηξαρα με μπαλα απο αλλονε πλανητη.Οι καρτες να μοιραζονται λες και ειναι στραγαλια ή οπως οι τα χρονια καταδικης απο τους δικαστες..

Τελος α’ημιχρονιου 2-2 ,με δυο κοκκινες,12,5 τελικες για την ρηξαρα κ η πιεση στα κοκκινα… Στην α/δικη αποβολη  για τη ρηξη δωθηκε κ α’βραβειο λαβης MMa.

Δευτερο μερος και οι κοκκινες μηχανες να δλευνε στις 7000στροφες..

Οι συνδυασμοι ,τα οβερ λαπς,τα χιαστι,τα ενα/δυο,δυο/ τρεια,τρεια κ εφυγες ,να γινονται στο γηπεδο  σαν τις πινελιες του πικασσο.

Ο  κοουτς ζαφ-αϊρι-μαν να τραβαει τους βοστρυχους του..Τα δυο κορακια να προσπαθουν να γυρισουν το ματς φορα- παρτιδα για τους γηπεδουχους.Τι πεναλτυ εδιναν,τι κλωτσιες αφηναν,τι βρισιδια εκαναν πως δεν ακουγαν…δεν τους εβγαινε τιπουτις..

Τα ρηξαιίκα κατερπιλαρ ειχαν ζεσταθει κ δεν μασαγανε μια..Γκολαρα ο παραμυθας, υπερ γκολαρα o sakkito απο τα 25,5 μετρα…

Τελικο αποτελεσμα Turrif United f.c.-Wicked academy f.c. 2-4!!!.

Να ευχαριστησουμε τους παυλαιους για την φιλοξενια,καλο υπολοιπο πρωταθληματος.

Ακομα να συγχαρουμε το διαιτητικο διδυμο για την παρασταση π μας χαρισαν και ωθησαν τα μαχιμια μας για αλλη μια φορα να ξεδιπλωσουν το ταλεντο τους..ελα παλι…

Νεχτ στοπ ,αγκαινστ καστρο ,ινσαϊντ..

 

Υ.γ. <<κυριοι>> φασιστες:

ελατε με λοσταρια ελατε με μαχαιρια,εμεις θα σας τσακισουμε τα ποδια και τα χερια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *