Με δυο για το δεκαοχτω…

Με δυο γκολ στο ενεργητικο της ,αλλα κ δυο στο παθητικο της εκανε πρεμιερα στο 2018 η Ρηξαρα. Χι δηλαδη ,αντιμετωπη με τα τρεχαντηρια της Νικης Λαφυστιου.

Σε εναν αγωνα που ηταν εκδηλη η αγωνια για για την κατασταση των παικτων μιας κ οι μερες των εορτων μολις ειχαν περασει.

Δεκαδες ισως κ εκατονταδες λιτρα μπυρας και αλλων ανισορροπιστικων ποτων ειχαν καταναλωθει..κ οχι μονο..

Οσο για την κρεατοφαγια…ενα μικρο κοπαδι αμνοεριφιων σιγουρα ειχε θυσιαστει..Τοξινες,χολυστερολες,αλκοολικες αναθυμιασεις ηταν σε υψηλοτατα επιπεδα…..

Κιομως οι παικτες υπο τις οδηγιες  του ζαφ-irie-man μπηκαν ορεξατοι στον αγωνα.Εχοντας μπολικες παραπανισιες θερμιδες ο καθενας για να καψει,απο τα πρωτα λεπτα δειξαν θεληση και συγκεντρωση για την πρωτη νικη του ’18.Παιζοντας ακρως επιθετικα ,με πρωτα βιολια τους σακιτο,νικολο vol.2,nikas Jr.,και παραμυθα.Οντως στο 17ο λεπτο κ αφου ειχαν χαθει δυο τρεις σημαντικοτατες ευκαιριες,ο παραμυθας εκανε σεφτε..1-0 μετα απο συντονισμενη επιθετικη ενεργεια..Οι παικτες της Νικης ομως δεν το βαλαν κατω κ βγηκαν στην αντεπιθεση.

Την ιδια ωρα που στην κερκιδα ο υπνος ηταν βαρυς…Στο 31ο ομως λεπτο οι ρηξαιοι κανανε μπεναλτ οπως ειδε το ουκου-γκεγκε στραγαλι..Τοτες ηταν που ο τερμας nikogiannij με κολπα ζορικα που κανουν μονο στις ινδιες μαγνητισε τον μικρο της νικης κ τον αναγκασε να στειλει την μπαλα εκτος!!!!.Τα παλικαρια της ρηξης συνεχισαν να εξαπολυουν επιθετικα πυρα αλλα στο βροντο.

Αφου δεν σκοραρεις οταν πρεπει,το αντιθετο επιβεβαιωνει τον κανονα..1-1 στο 41′..Ημιχρονο κ ροχαλητο στην κερκιδα…

Στο δευτερο μερος οι γιαλατζι γρανιτσαιοι μπηκαν πιο δυναμικα στο ματς.Οι προβατινες κ τα μελομακαρονα καναν την εμφανιση τους..τα ρηξοπουλα εμφανως σκασμενα επαιζαν περισσοτερο με το μυαλο.

Η ανατροπη ομως -που δεν ειναι εκπομπη-ηρθε οταν η μαυρη τρυπα στην αμυνα της ρηξεως γιγαντωθηκε κ το 1-2 ηταν γεγονοτο..

Φωτια στο ματς,suspense ,αλλα η εξεδρα τσουτα..Τα καμαρια ομως του Α.Σ. ΡΗξη δεν το εβαλαν κατω η μαλλον βαλαν την μπαλα κατω ,δημιουργωντας μπαραζ (χαμενων) ευκαιριων.Μεχρι που στο 79ο ο sakito με εκτελεση φαουλ με εκνευριστικη ακριβεια εστειλε την μπαλα στα διχτυα..2-2κ η κερκιδα δεν πηρε φωτια…στα υπολοιπα λεπτα το ματς ειχε αγρια ομορφια με τις ομαδες να φτανουν στο τσακ στη νικη ….’Η στην ηττα.

Τελος αγωνα,τελος πρωτου γυρου.

Καλη συνεχεια στα παιδια της Νικης.

Η ρηξαρα εχοντας ενα παραπανω βαθμο απο ολο το περσινο πρωταθλημα,11β. σε 10 ματς ,κοιτα με αισιοδοξια το μελλον ..

Η κερκιδα ομως οχι….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *