Η σημασια ειναι στην προσγειωση….

Αλλη μια μετρια εμφανιση της riksis και η ηττα ηρθε με μαθηματικη ακριβεια….

ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ.ΑΝΝΑΣ-Α.Σ. ΡΗΞΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

3-1

Τα πραγματα βεβαια θα μπορουσαν να ηταν αλλιως αν ειχαμε βαλει πρωτοι γκολ,αν δεν ειχανε παιξει καλυτερα οι κουκουραιοι,αν δεν εμπαζε η αμυνα,αν το κεντρο κραταγε την μπαλα,αν τα κουνουπια σταματαγαν να τσιμπαν…ΑΝ…

Αλλα με τα αν δεν γινεται τιποτα.Παρολο που οι ρηξαιοι μπηκαν αρκετα καλα στο πρωτο μερος,κυκλοφορησαν λιγο το τοπι,εκαναν 3-4τελικες,η δυναμικη τους διηρκεσε οσο ειχε λιακαδα(δηλ.κανα 25λεπτο..).Με το που κρυφτηκε ο ηλιος  πισω απο τον ελικωνα ,μαυρη μαριλα…

Η μορντορ επεστρεψε,με το αεροπλανο της ρηξεως  να γινεται  χαρτινη σαιτα.Η ενδειξη χαμηλ. μπαταρ. βγηκε μολις στο 41′ οπου οι κουκουραιοι καναν το 1-0.Ημιχρονο και ….κρυο…Ενα γλυκο,ανεπαισθητο παγωμενο βοριαδακι ξεπαγιασε τους παντες..

Το ιδιο επαθαν κ τα αλανια μας,παρολο που η κερκιδα εκανε φιλοτιμες προσπαθειες..2-0 στο 48 και..ψυχρολουσια εντος κ εκτος γηπεδου.Καποιες φιλοτιμες προσπαθειες ξαναγιναν μετα το 65,αλλα στο70 οι πηγασαιοι δειξαν ποιος ειναι το αφεντικο(στο γηπεδο μονον) κ καναν ευκολα το 3-0.Αφου ειχε φυγει το αγχος του αποτελεσματος,η ρηξαρ ανεβασε στροφες κ εκανε το 3-1,για μια ομαλοτερη προσγειωση..

Το ματς εληξε και μαζι περασε ο κινδυνος κρυολογηματος για τους φιλαθλους..

Αρνητικο συμβαν ο τραυματισμος του παικτη της αγ.αννας ,που του ευχομαστε ταχειαΝ αναρρωση…

Επομενος αγωνας με τον πρωτοπορο της κατηγοριας (απ την αναποδ’)

Ασκρη στην εδρα μας την κυριακη 12δεκ. στις 15:00

Υ.Γ.Μετα απο (θυελλωδης) εκτακτη  συνελευση,αποφασιστηκε απο την πλειοψηφια να γινει μια αλλαγη στο τεχνικο τιμ.Η προσφορα του κοουτς στην δημιουργια και στην εξελιξη της ομαδας ,ο προσωπικος κοπος ειναι αναμφισβητητα πραγματα.Το ευχαριστω ειναι αυτονοητο και λιγο..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *