Φασουλι το φασουλι..(1-1 με τον Αγιωργη)


Αλλον εναν βαθμο στο σακκουλι των βαθμων εβαλε ο α.σ. Ρηξη Λιβαδειας.Σε εναν αγωνα- διαφημιση για το πιωτικο ποδοσφαιρο,ηρθε ισοπαλη με τον Πανγεωργικο με σκορ 1-1. Οι λιγοι θεατες(θες η κυριακατικη προβατινα,θες λιγο η εποχη συλλογης ελαιοκαρπου) που βρεθηκαν στο δ.σταδιο ανταμειφθηκαν απο το θεαμα.

ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ……

Τα ματια μας πονανε ακομα απο αυτο το μαρτυριο...

Σαν να μπηκαμε σε σκουληκοτρυπα και βγηκαμε στην περσινη πρωτη αγωνιστικη,οπου πανω απο 3 συνεχομενες πασες ηταν κατορθωμα.Με πολλες-παλι;;-απουσιες η ρηξαρα δεν βλεποταν..οχι πως ο αγιωργης βοηθαγε, συμμετειχε και με το παραπανω στο βασανιστηριο.Στο πρωτο μερος μαλιστα χαθηκαν !!! Περι τις 5μπαλες,απο τα ευθυγραμμισμενα σουτ και των 22παικτων,που φευγαν εκτος γηπεδου..

Αν καποιος δεν εβλεπε το ματς αλλα μονο ακουγε,θα νομιζε οτι ηταν αγωνας ξυλοκοπων απο τα γκαπα -γκουπα.Σε  καποια στιγμη μαλισταννομιζαμε οτι ημασταν σε γηπεδο τεννις…….κατοχη για κανεναν λογο,λες και η μπαλα ηταν βομβα.Για κανα δεκαλεπτο κ βαλε η μπαλα ηταν μονο στον αερα!!!!.

Σε καποιο σημειο(γυρω στο 30) η ομαδα του πανγεωργικου καταφερε και εχασε δυο κλασικες ευκαιριες με σχεδον αδειο τερμα.Τα τσακαλια μας εφαρμοζανε τον παλιο τροπο μαρκαρισματος ,με τα ματια…Ληξη ημιχρονου και λες και ειχαν περασει δεκα χρονια..

Στο δευτερο ημιχρονο καπως εφτιαξε το πραμα,επεσε κατω η μπαλα απο την στρατοσφαιρα και οι ομαδες κανανε μερικες φασουλες.Γυρω στο 70, η γηπεδουχος ομαδα του α’ι’γιωργ’ σε μια φαση οπου η αμυνα της ρηξεως κοιμοταν του καλου καιρου εκανε το 1-0.Αναμενομενο,με βασει την εικονα παιδικης χαρας που ειχε η ρηξαρα…Ενω λοιπον ολα δειχναν οτι η  ηττα ηταν δεδομενη,η κερκιδα που μεχρι τοτες ηταν υπνωτισμενη,ξυπνισε κ εσπρωξε τη ομαδα να κανει μια φαση.1-1 στο 80φευγα κ η παρτιδα σωθηκε.Λα‘ι’κα δικαστηρια δεν στηθηκαν αλλα τα καμπανακια χτυπησανε…

Επομενο ματς με το Παυλο,εντος ,στις 19/11  στις 3.

Α’Ι’ ΝΑ ΔΟΥΜ’……

Υ.Γ. ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ 16/11 Η ΡΗΞΑΡΑ ΕΧΕΙ ΚΛΗΘΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣΒ.ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ….

ΟΣΟΙ-ΕΣ ΑΠΙΣΤΟΙ-ΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *