caracals vs two-headed eagle, 2-0

Σχεδόν 150 μέρες και κάτι ψιλά μετά τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος,

ο Α.Σ.Ρήξη Λιβαδειάς επέστρεψε…..

Χωρίς να βάνουμε μέσα τα φιλικά και τα 2 ματς κνοκ-αουτ του viotia cup (οπού εκεί πήραμε πρόγευση του τι θα δούμε), το πιστό κοινό της Ρήξης  είχε την ευκαιρία να δει άλλη μια ματσάρα.

68 και βγάλε άτομα παράτησαν τον σαββατιάτικο μεσημεριανό ύπνο και ανέβηκαν στα αγιωργίτικα  β΄νά.

Αντίπαλος(και θύμα) της ομαδάρας μας ο Π.α.ο. Κυριακίου,αρτι υποβιβασμένος απο την Α΄κατηγορία και ομάδα με πολλές αξιώσεις φέτου.

Ως αυτοοργανωμένη ομάδα ,πρωτοτυπήσαμε  και στο πεδίο της τεχνικής καθοδήγησης και κάναμε rotation και  στον προπονητή!!Χρέη προπονητού για έναν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αγώνα ο γνωστός καταλανός (με μεγάλη καριέρα στην barcelioma) juan de  matsabloko.

O matsabloko-όνομα και πράμα-  και παρ όλες τις σημαντικές ελλείψεις(τιμωρίες,σπουδές,μισθωτή σκλαβιά,ξενύχτι,βαρεμάρα…),έστησε με ιδιαίτερη μαεστρία την ρηξάρα και  έκανε την τρέλα μας μεγάλο,ανυπέρβλητο εμπόδιο για τς  κεριακάτες.

Μάταια ο -και καλά-official κοουτς της Ρηξάρας περίμενε το μπάφερινγκ του σκαϊπ για να δώσει οδηγίες απο το αλεμάνια.

Με βασικό μενίρ τον silverman στην άμυνα κ με άξιο βοηθό τον  νέο doctor της ομάδας,τα λεπτά πέρναγαν και οι δικέφαλοι αετοί από το κεριακι όλο και χάναν υψος…Στο κέντρο ο τρελαμένος Πόλα έκοβε τα πάντα (και τους πάντες), ενω στα πλάγια τα δυο μεκανάκια (orester και pan van michael)   όργωναν  και καταπίνανε χιλιόμετρα σαν φρέσκοψημένα σουβλάκια.

Μπροστά ο παραμυθάς  της ζούρλας μας μαζι με τον nika junior βγάζανε φωτιές.

Μάλιστα σε ένα 15λεπτο έντονης πιέσεως,πολιορκίας,μαζικού βομβαρδισμού θα λέγαμε της κυριακάτικης εστίας με σέντρες,κόρνερ και χαμένες προβολές λίγο έλειψε να γίνει η ζημία. Σε ρόλο ράμπο -το πρώτο αίμα- ,που καθάριζε και σκούπιζε μαζί ,ο peter-da-hammer.

Μπρέικ  για νερό,ανάσες και για να παγώσουν-πόσο ακόμα;- οι μπύρες. Εδώ να σημειώσουμε την σιωπηρή διαμαρτυρία των φίλων της ρήξεως μπροστά στο -απρόβλεπτο -αίσθημα να διεκδικεί βαθμό-ους στον  πρώτο κιόλας αγώνα.

Στο δεύτερο και τελευταίο ημίχρονο  το πλάνο του juan matsabloko πήγε όπως το είχε καταστρώσει.Οι αετοί του κεριακίου σαν ζαλισμένα περιστεράκια είχαν πέσει στα δίχτυα του.Θα τους κατάπινε σαν μικρά μπεκατσόνια…¨Όντως το σύνθημα για αντεπίθεση έδωσε ο γκολ-κίπερ της ομαδας  ,κάπου στο 60΄,που είχε βάλει λεωφορείο μπροστά στο τέρμα, Niko (ή Gianni;;..κάτι απο τα δύο).Με ένα συνδυασμό πολύ καλά δουλεμένο στο FIFA 2016, ο σεντερ-φορ έφυγε σαν σφεντόνα και με εκνευριστική άνεση , παραμύθιασε  τον τέρμα και έκανε το 1-Ο!!!!!Πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα  και εκεί ξεκινά η παράσταση.

Ο τέρμας του κεριακίου, barburry, κατανοώντας ότι η ήττα έρχεται με δρασκελιές ,σαν τον χάρο στα ΚΑΠΗ, άρχισε την φαρσοκωμωδία.Φωνάζοντας,βρίζοντας και δίνοντας μια κακοστημένη  παράσταση-επιθεώρηση, νόμιζε οτι  θα άλλαζε το κλίμα.ΦΕΥ!!

Κόκκινη καρτούλα με κόκκινη καρδούλα…..

τα κόκκινα Caracals* της Rηξεως είχαν γατζώσει το δικέφαλο πουλάκι και δεν το άφηναν με τίποτα..Με επιθέσεις σαν τα θυμωμένα κύματα του ινδικού ωκεανού, έπνιξε τους ορεσίβιους. Το 2-0  ήρθε φυσιολογικά,μετά από 2 -3 φάσεις επιθετικού κρεσέντο.Μπενάλτυ μετά απο φάουλ,δημιουργός και εκτελεστης  ο junior nikas.

Καλή και νύχτα…

Η συνηθισμένη -ανεξαρτήτου αποτελέσματος- αποθέωση για τους παίκτες, τελευταίες μπύρες για ηλεκτρολύτες , γέλια χαρές και πρώτο-ελπίζουμε όχι και τελευταίο- ματς με μηδεν (0) παθητικό.

Συγχαρητήρια σε όσους ήταν στην αποστολή, προβληματισμός για την εξέδρα..

Καλή συνέχεια στα παιδιά απο το κυρίακι ,καλό ξύδι στον barburied..

next stop  υψηλάντης …μπι δέαρ του..

 

υ.γ. Στον Α.Σ. ΡΗΞΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ  είμαστε  κάθετα αντίθετοι με χορηγούς,προέδρους, παραγοντιλίκια.

Εισιτήρια δεν θέλουμε, μόνο προαιρετική οικ. ενίσχυση.

Διαφημίσεις σε μας ΔΕΝ περνάνε…

caracal caracal

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *