αϊ ντε….

Επιτέλους ήττα……

Ο  Α.Σ. Ρήξη Λιβαδειάς ως αυτοοργανωμένη ομάδα και αυτο-διοικούμενη , αφού έκανε ….αυτο-κάθαρση ,επανήλθε στο γνώριμο,οικείο αποτέλεσμα της ήττας.

Διαλύοντας κάθε σκέψη περι στημένων αγώνων ή μειωμένης απόδοσης των αντιπάλων, η Ρήξάρα έκανε το καμ-μπακ στις ήττες σπάζοντας το τρομερό σερί των τριών(3) συνεχόμενων νικών.

Έχοντας εξασφαλίσει την προτελευταία θέση και έχοντας το <<πάνω χέρ΄>>

για την τρίτη(απτο τέλος..) φυσιολογικό είναι να μην υπάρχει ισχυρό κίνητρο αφού και ο πρωταθλητής έχει βγει…

Για την 19η αγωνιστική η λατρεία μας ανέβηκε μέχρι τους πρόποδες του Παρνασσού,για να αντιμετωπίσει την ίσως καλύτερη ομάδα  του ομίλου(αλλά δεύτερη βαθμολογικά)Δαύλεια.

Σε ένα ειδυλλιακό μεσημερο-απόγευμα,με θέα τον Παρνασσό με ιδανικές συνθήκες ,ήλιος,αεράκι, κτλ το καραβάνι της Ρήξεως έκανε μια ακόμα απόβαση.

Ελλείψεις λίγες και καλές,με μόνιμο απόντα τον βαρυποινίτη σίλβερμαν,ο οποίος  εξέτισε την ποινή του,λέγοντας κάθε μέρα 40 φορές επσβ επσβ,επσβ….

Στο χορτάρ΄ τώρα (ή καλύτερα στον πλαστικό τάπητα) η ρηξάρα μπήκε δυνατά θέλοντας να κοντράρει το φαβορί και ως ένα σημείο (12ο λεπτό)το κατάφερε..

Μετά απο ωραία σέντρα που την χάζεψε οοληη η ρήξη  ο δαυλιώτης φορ είπε μερσί μποκού και έκανε το 1-0.

Με τον ήλιο να είναι ντάλα, οι παιχταράδες μας μάλλον ψάχνανε περισσότερο για σκιά παρά για αντίπαλο και σε μια  δεύτερη μεγάαλη σέντρα , ο Πανδαυλιακός  έκανε το 2-0 ,λύνοντας τα πόδια των ρηξαίων για να παίξουν καλή μπάλα.Με μαέστρο κ αρχηγό τον νικολό, η τρέλα μας πήρε έδαφος και πίεσε την ήδη προβιβασμένη στην ά΄κατηγορία ομάδα της Δαύλειας.

Με τον οικονομικό μετανάστη Μακ ρεϊ να είναι στυλοβάτης της άμυνας,η ρηξάρα έμοιαζε έτοιμη για αντεπίθεση..Εκεί λοιπόν που  είχε στο φουλ της μηχανές και η μείωση του σκορ ήταν βέβαιη, ο διαιτητής ….σφυρίζει για ημίχρονο…..στο τσακ….

Δεύτερο μέρος και ο Πανδαυλειακός βλέποντας τους ρηξαίους να ξανα χαζεύουν την θέα του γηπέδου και να ακολουθούν την τακτική   –ασε θα διωξει ο πίσω,  έκανε το 3 -0…

Κάπου εκεί πρέπει να πήραν φωτιά τα τηλέφωνα με τον κόουτς να αναζητεί λύση σε μάγισσες και χαρτο-ταρω-ρίχτρες…

Όντως οι βασκανίες έπιασαν και με μιά καταδρομικιά κατεβασά η Ρήξη-ΆΡΑ ,με τον καρίμ –αρμπανίτ-μπενζεμα να ζαλίζει τους αντιπάλους και τον ίδιο, έκανε

το 3-1!!!!!!

Τοτες ξύπνησε και η εξέδρα μιας για 60 λεπτα είχαν ζαβλακωθεί απο τον ήλιο(και απτα ξύδια της προηγούμενης νύχτας)…

Για δέκα λεπτα περίπου η ρηξ΄ το πάλεψε αλλά ο νόμος της μπάλας επαναβεβαιώθηκε(αν δεν θέλει να μπει….).

Απτην άλλη  ο Πανδαυλειακός  σε μια φάση όπου η μπάλα χάθηκε και την ξαναβρήκαμε μέσα στα δίχτυα της ρήξεως , κλείδωσε το σκορ στο γνώριμο 4-1,βάζοντας φωτιά στην εξέδρα.Απελευθερωμένοι απο το  άγχος για το σκορ παίχτες και οπαδοί χάρηκαν τα τελευταία 15 περίπου λεπτά.

Το καθιερωμένο όλε- όλε και αποθέωση και για τις δύο ομάδες..

Καλή δύναμη  στον Πανδαυλειακό, με τις ευχές για καλή πορεία να δίνονται με το κιλό.

Κλείνοντας ο κόουτς ξανα έδωσε οδηγίες δια(σ)τροφής στου παίχτες, με  επισήμανση να προσέξουν την  πέτσα απ΄ τ΄αρνι….

Καλήν πάσχαν..

Ραντεβού στους λάκκους και στο τελευταίο αγώνα(σώπα ρε) στις 23/4 στο δίστομο(; ) κόντρα στον πρωταθλητή κυπάρισσο.

 

υ.γ.1 τα συγχαρητήρια σε όλους τους παιχταραδες μας, παίξανε -δε παίξανε ,ένα μπράβο στο νέο τέρμας(αντωνό) και μια καλή αρχή στον junior junior Mcrae…

υ.γ.2 η τρύπα του χωροχρόνου ξανα χτύπησε, μιας και το φίλμ αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής χάθηκε στο άπειρο…

υ.γ.3 η έλλειψη ηλεκτρολυτών κριθαροβύνης  απο την εξέδρα ήταν  μια άσκηση ετοιμότητας μιας και το 4ο μνημόνιο ζυγώνει…..(μ.γ.δ.)

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *