τι έγινε εκείνο το τρένο….

Για την 14η(σώπα ρε φίλε..) αγωνιστική της β΄κατηγορίας  ε.π.σ.Β. , η ΡηΞαρα μας έφτασε μέχρι το Παύλο, χωριό κοντά στον ορχομενό, φημισμένο για την χλωρίδα(π.χ. sativa η κλωστική) και το εύφορο έδαφος του…..

Από νωρίς λοιπόν την κυριακή (κατα τις 2),οι θαυμασταί της Ρήξεως ,είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο συνάντησης -αναχώρησης…Τα προγνωστικά για τον αγώνα δίναν και έπαιρναν, με τον οπάπ  της ταϋλανδης να έχει ξανα-κλειδώσει το OVER…Οι  καλές εμφανίσεις στα προηγούμενα παιχνίδια είχαν ανοίξει την όρεξη στο φίλαθλο κοινό….

Στο γραφικό λοιπόν γηπεδάκι του Παύλου έγινε ίσως η μεγαλύτερη-έως τώρα φυσικά- απόβαση του κόσμου της Ρήξης…Η κερκίδα ιδανική για ζωντανούς φιλάθλους και αμέσως  μετατράπηκε σε έδρα της τρέλας μας.Τα κουμάντα των ρηξέων αρκετά (μπύρες,βεγγαλικά,χαρτάκια ,σκορδάκια κλπ)  κάνοντας το χωριό να σηκωθεί στο πόδι…

Στο χορτάρι τώρα, τα κοκκινόμαυρα λιοντάρια μας μπήκαν με περίσσια ορμή και πάθος, κάνοντας τους παίχτες του ΑΟ PAYLOS  να οπισθοχωρήσουν άτακτα…Και πράγματι στο 6΄μόλις λεπτό σε μια εκπληκτική κατεβασιά της  ομαδάρας  μας έγινε το 0-1!!!!

Πανικός στον πάγκο της λατρείας μας και στην εξέδρα οι 82 πιστοί/ές της Ρήξης κάναν σα να  είχανε κερδίσει το τζόκερ….

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη και ο ΑΟ PAYLOS  αντέδρασε άμεσα.Στο 11΄ μετα απο μια βουτιά που θα ζήλευε και ο θωκταρίδης*, κέρδισε μπέναλτ΄ και έκανε το 1-1.

Θες η αντηλιά που είχε εκείνη την ώρα,θες η ανατριχιαστική θέα του νεκροταφείου(ακριβώς δίπλα ) έφερε τα καμάρια μας σε αμηχανία, έλλειψη αυτοπεποίθησης και κυρίως διάσπαση προσοχής με αποτέλεσμα το 2-1 να έρθει άμεσα στο 22΄.Η καρδιά των ρηξέων  ήρθε στη θέση της μιας και απομακρύνθηκε το φαινόμενο νίκης…Η συνέχεια ήταν θετική μιας και οι κόκκινοι δαίμονες πίεσαν για την ανατροπή αλλά δεν τους ήθελε η Θεά fortuna (aka τύχη).Ημίχρονο, ξαπόσταμα για τους παίχτες και εσωτερικός διάλογος για τους φιλάθλους….

Στο β΄μέρος  οι Παυλαίοι μπήκαν πιο δυνατά αλλά η ζούρλα μας έχοντας φτιάξει το κατάλληλο φενγκ σούι (σημαντικότατος υπεύθυνος ο  τέρμας Μπάρλοου) δεν φοβόταν για τίποτα. Απο κοντά και  ο τεχνικός της Ρήξης που μπουρδούκλωσε την τράπουλα ,7-8 φορές, και έβγαζε άμυνες  με αιφνίδιες αντεπιθέσεις…Εδώ να σημειώσουμε τον αργόσυρτο σχεδόν σε slow-motion  ρυθμό που ακολουθούσαν οι παίχτες του παύλου απο το σημείο που προηγηθήκαν…..

ένι γουέϋ….Αφού   λοιπόν δεν έγινε το 3-1 σε κανα δυο ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ευκαιρίες για το παύλο, τα τζιμάνια μας το πήρανε πάνω τους και πίεσαν για το Χι. Απο κοντά και η εξέδρα ,με όσα ντεσιμπέλ μπορούσε, για τον πρώτο βαθμό.Φτάνουμ΄ λοιπόν στο 90 φεύγα και το καινούργιο απόκτημα της ψύχωσης μας ,νικολό ,μετά απο μια βιρτουόζικη κίνηση ανατρέπεται και κερδίζει πέναλτυ……Οι σφυγμοί στους ρηξαίους χτυπανε ταβάνι,και τα πανηγύρια προκαταβολικά….2-2 στο 92 και όλοι/ες στα κάγκελα(κυριολεκτικά….)

Στα λίγα -ακόμη- λεπτά που έμειναν η ΡηΞη άντεξε στο σφυροκόπημα και έκλεψε τον πρώτο της βαθμό!!

Πανηγύρια και χαβαλές στο φούλ ,το καθιερωμένο όλε-ολέ εις τριπλούν…

Το τρένο Α.Σ. ΡΗΞΗ  έχει πάρει μπροστά…..

Η ένταση των τελευταίων στιγμών θεωρείται λήξασα και οι ευχές για καλή συνέχεια στους μόνο για 90 λεπτά αντιπάλους ,δόθηκαν με το τσουβάλι.

Επόμενο ραντεβού  την  κυριακή  στις 3 στο δ.στάδιο του Αγ.Γεωργίου όπου θα υποδεχτούμε τον υψηλάντη για κανα μισάωρο ……

υ.γ. να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στο μέλος της Α.Σ. ΡΗΞΗΣ και δανεικός στον Πανδαυλειακό που τραυματίστηκε,rastman zafeirel.

IRIE high jahman!!

*κ.θωκταρίδης απο τους κορυφαίους επαγγελματίες δύτες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *