Ο λύκος έχει τ’ όνομα κι ο τσάκαλος τη χάρη…

Ο λύκος έχει τ’ όνομα κι ο τσάκαλος τη χάρη…

φτάσαμε 21 βαθμους πάρτε το χαμπάρι..

Προτελευταία αγωνιστική και η Ρηξάρα αντιμετώπιζε την 5η στην βαθμολογία ομάδα της Δομβραίνας.

Έχοντας καταναλώσει αρκετά κοπάδια αιγοπροβάτων και αντίστοιχα γαλόνια μπύρας ικανά να ταΐσουν μεγάλο μέρος της Ε.Ε. ,ένεκα της γιορτής του Πάσχα, τα εναπομείναντα τσακάλια της Ρήξεως βγήκαν με στρογγυλεμένες τις σωματικές τους ατέλειες. Οι βαθμοί χοληστερόλης στα κόκκινα,ενώ η αλκοόλη πλανιόταν σαν τοξικό σύγνεφο στον αέρα. Ο εφιάλτης κάθε διαιτολόγου μαζεμένος σε λίγα τετραγωνικά..

Ο ζαφ-αΪρι-μαν έχοντας βγάλει και τον τελευταίο άσσο απο το τσεπάκι τ, έψαχνε εν αγωνιωδώς για ..ρηγάδες.

Τα κομάντα μπήκαν δυνάτα στην μάχη,κάνοντας σαφές ότι η μπάλα μας ανήκει..

Στην αμυντική γραμμή τα δρεπανόσφυρα (silverman,dakof) είχαν μετατρέψει την άμυνα της ρήξης σε βιετναμ. Με επαγγελματική ευκολία κάναν την επίθεση της δομβραίνας να μοιάζει με γλυκο αεράκι που χτυπά τα βράχια..

Ή η μπάλα Ή ο παίχτης… ήταν το μότο τους και οι αμφισβητίες το ένιωσαν στις επικαλαμίδες τους…

Πίσω στο τέρμας,ο gianniko πανέτοιμος να επέμβει σαν το steven seagal.

Οι δομβραιναίοι έχοντας στο νου τους τον αγωνα του πρώτου γύρου όπου ο άνεμος τους είχε πάει πρίμα,το ξύλο που ρίχνανε και πέρναγε απαρατήρητο απο τον αλησμόνητο συμπολίτη μας,μπήκαν στον αγώνα με τουπέ χιλίων καρδιναλίων..

Οι βιρτουόζοι του κέντρου, bill-da-arvanit  και sakkito το χαν πάρει πρέφα και άρχισαν να μαγνητίζουν την στρογγυλή θεά.

Στα πλαϊνά της ομάδος ο άρχοντας της πορτοκαλάδας vlaxovits και ο piter-da-hammer όργωναν το ανθισμένο πλαστικό κορταρι του γηπέδου τρώγοντας τα χιλιόμετρα σαν να ταν κοντοσούβλι…

Τα αρκουδάκια της duracell ήταν αφόρτιστα μπροστά στα δύο μεκανάκια μας..

Μπροστά στην επίθεση τα δυο rheinmetall οπλισμένα. Ο Lukadeli μαζι με τον λατινοζαγαριτη XAMAS el muerto, ήταν φόβος κ τρόμος για τς αμυντικούς του Ελικώνα.Και έκτο αμυντικό να χε ο αντίπαλος προπονητής, θα ήταν λίγος για την άμυνα ζώνης που ήθελε να βάλει στα ντούκια μας..

Μετά απο καναδυό νερόβραστες επιθέσεις των ελικώνιων, τα καμάρια του κέντρου μας άρχισαν το ζωγράφισμα.

Ο sakkito με κινήσεις σιιιγουρα ξεπατίκουρα απο τον τεράστιο  Ariel ortega(παλαίμαχη αργεντινικη παιχτούρα) άρχισε να μοιράζει αριστερά-δεξιά,μπρος -πίσω, σακούλες ποδιές και emetostop ,προκαλώντας τουλάχιστον εκνευρισμό στους αντιπάλους. Απο κοντά κ ο bill-da-arvanit που με προσποιήσεις κουνγκ φου ξέφευγε απο τον εχθρό.

Ήτο κάπου στο 21΄ λεπτο οπου με μια αεράτη στροφή γύρω απο τον εαυτό του κ τον άξονα της γης εκτόξευσε μια φαλτσάρα εκτος Μ.περιοχης σαν τον μέγα αλάνι karim benzema. ΓΚΚΟΛΛΛΛ!!!

τα μυαλά των επιζησαντων του Πάσχα γυρίσανε!!Η μπάλα πήγε στην πάνω δεξιά γωνία του τέρματος, διαταράσσοντας την οικιακή γαλήνη μιας δόλιας αραχνούλας..

Ίσως το καλύτερο γκολ μέχρι την περασμένη κυριακη στην 33χρονη ποδοσφαιρική του καρίερα..

Ρίγος,τρέμουλο και εφίδρωση κατέλαβε τους φιλοξενούμενους…

1-0!!!!!!!!!!!!

Την ύπουλη,μυστική ,βρώμικη δουλειά όμως είχε αναλάβει ο gas Macrae. Με τρόπο που μόνον αυτός κατέχει , σιγομουρμούριζε στους αντιπάλους ,αποσπώντας προσοχή και συγκέντρωση.

Με γκρίνιο που θα ζήλευε 3χρονο παιδάκι που βγάζει δόντια ,έσπαγε τα νεύρα σε όλον το ντουνιά.. Σαν να είχαν μπει στο γήπεδο χιλιάδες μυγάκια..Ένα συνεχόμενο μπουρ-μπουρ σε συχνότητα που μόνο τα ρανταρ της αεροπορίας πιάνε..

Ενας δομβραιναίος έπεσε στην φάβα του κ πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια…

Το αγκώνα θα είχε φτάσει κάπου στο 34΄ ,όπου παρ ολίγου να γένει αυτό που περίμενε η κερκίδα 2 χρόνια.

Η στιγμή που ο Χριστός καλεί τον Αλλάχ για τσαγάκι,ο συντροφος ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ανοιγοκλείνει το καπάκι απο το κουμπί της πυρηνικής, η θύρα 13 καλεί την θύρα 7 για μπύρα,

η στιγμή που ο Χάρος κάνει αναπάντητες στον Αγιο Πέτρο…

Μετα απο αααλλη μια προσπαθεια του sakkito , αφου πέρασε πρώτα 66 φορές τους αμυντικούς των φελοξενούμενων, έβγαλε το θωρηκτό lukadelli φάτσα με το 2-0..

Ήταν η στιγμή που η πούλια θα ακουμπούσε τον αυγερινό σε λέω…

Κι όμως……….παρόλο που το ολμοπολυβόλο στόπαρε με απίστευτη ακρίβεια ,

το γλυκό και αέρινο καραμύτο που εξαπέλυσε ,για λίγα νανομιλιμετρς πέρασε δίπλα απο το κάθετο δοκάρι..

Ενα τεράστιο ααααχχχ δόνησε την ατμόσφαιρα..

σαν την πρώτη ερωτική απογοήτευση ,το χαμένο τζόκερ που δεν έπαιξαν,  όλοι/ες στην κερκίδα,στο παγκο,στο γήπεδο πιάσανε το κεφάλι τους.. Γιατι;;;;

Ημίχρονο-λύτρωση για τους δομβραιναίους..

Αλλάγή λόγω τρισαγίου χαμας με τον αιώνιο έφηβο goodfortune…

Ο κοουτς του Ελικώνα έψαχνε απελπισμένος στο φαρμακείο της ομάδας του για xanax…

μα να σε κερδάνε ενα μάτσο αλήτες;;;;

Seconda parte και τα τσακάλια μας συνεχίσανε στον ίδιο ρυθμο..o sakkito σακκούλες ,ο ζαγαρίτης benzema να μανουβράρει…Κ αν κάποιες φορές οι ελικώνιοι ξεφεύγαν απο τις συμπληγάδες silverman-dakof ,o τσακαλόγιαννος καθάριζε..

Λαμπερή στιγμή του αγώνα η είσοδος δύο ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ αθλητών, με σχεδον έναν αιώνα εμπειρία και τόνους βύνης..Jim Mcrae, John sparow..

Ο απόλυτος εμπαιγμός του  σάπιου επαγγελματικού ποδοσφαίρου…

Το ματς κύλησε σαν την παγωμένη μπύρα σε παγωμένο ποτήρι και για ..φυστίκι , ήρθε σαν φυσικό επακόλουθο μια γκολάρα απο τον sakkoulito όπου πέρασε όοοτι βρήκε μπροστά του και άφησε την μπάλα στα δίχτυα σαν τις νότες ενός μουσικού..

2-0 στο 90 και ….αντίο ζωή…

ΛΑΣΤ ΓΚΕΪΜ με Νίκη Γρανίτσας Κυριακή 22/04 στις 530

μπι δεαρ

Μία απάντηση στο “Ο λύκος έχει τ’ όνομα κι ο τσάκαλος τη χάρη…”

  1. Με πολυ κεφι παρακολουθω τις δρασεις σας και το πνευμα σας.Σας γνωρισα απο τους φιλους του HUMBA .Ναστε καλα και να χαιρεστε το ποδοσφαιρο οπως το αντιλαμβανεστε.Ελπιζω καποια στιγμη να τα πουμε απο κοντα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *