welcome to 8ball club..

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε…

Ως φανατικοί μπιλιαρδαδες οι ρηξαιοι απέδειξαν για άλλη μια φορά την ανωτερότητα τους..

Οκτάμπαλο και με την α.ε.ο..!!!!!!

Αυτή τη φόρα με αντίπαλο την πρωτοπόρα ομάδα της α.ε.ορχομένου, οι καμικάζε  της ρήξεως έκαναν πράξη την αρχή της ομάδας ενάντια σε  κάθε  είδους διακρίσεις. Έτσι χωρίς να αφήσουν περιθώρια για διαμαρτύριες στις δυο πρώτες ομάδες της κατηγορίας ,κέρασε  ΚΑΙ την τοπική ομάδα του ορχομενού με 8 γκολάκια ..παθητικό.

Το ματς βέβαια θα μπορούσε να λήξει με άλλο σκορ  με κάποιες βασικές παραμέτρους:

α) Ο ερμής να σταματήσει επιτέλους κάποια στιγμή να  είναι ανάδρομος(ρε ερμη και εσυ;;)

β)Να είχε κάνει το μεγάλο μπαμ η Ρηξάρα και να είχε κλείσει τον ροναλντίνιο(ναι τον πραγματικό) όταν έκανε την δήλωση οτι θα ξαναπαίξει μπάλα μόνο σε ομάδα που δεν είναι απαραίτητες οι προπονήσεις…

γ)Ο κόκκινος Μάης να μην είναι είναι τόσο κόκκινος να είχε κ λίγο μαυράκι έτσι για να σπάει η κοκκινίλα(μια ματζέντα ρε αδερφέ!)

δ)και τελευταία:εαν κάποτε όλοι/ες οι λιβαδείτες/ισσες  ασπαστούν τον βεγκανισμό….

Στο ματς τωρα.. ο κοουτς ζαφ-irie-man  προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα, βάζοντας παίχτες απο την κερκίδα στον πάγκο, μπας κ εκφοβίσει τς ουρχουμινίτις..Φευ!!!

Τα καμάρια μας το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να γεμίσουν το κενό του πάγκου κ όχι με ποιότητα….

Βασικοί παίχτες της ομαδάρας μας έχοντας διαβάσει λάθος ώρα,τρέχαν την τελευταία στιγμή να βρουν το γήπεδο.Ήταν τότες που…

Ένα  παράξενο, υποχθόνιο, σχεδόν μετα-αποκαλυπτικό σύγνεφο σηκώθηκε την ώρα της προθέρμανσης και σκοτείνιασε την πλάση..

Καμπάνες χτυπήσαν κ ένα ανατριχιαστικό σούρσιμο του αγέρα έκοψε την όποια διάθεση για μπάλα όπως το δρεπάνι το στάχυ..

Μαρμάρωσαν τα μανάρια μας,τα τσιγάρα στην εξέδρα σβήσανε μόνα τους… Η μπάλα απο πανί με αέρα είχε μετατραπεί σε βραδυφλεγής βόμβα που έδιωχναν με μανία μακριά τα μπουμπούκια μας.

Λιγοστές αναλαμπές απο καιρού εις καιρόν αποδείκνυε την πικρή αλήθεια.Μπάλα ξέρουμε αλλά άμα στραβώσει κάτι….Παίκτες ψυχολογίας βλέπεις..

Άμα  ξαναπήραν μπρος  το σκορ είχε φτάσει στον ..Παρνασσό..

Οι ουρχουμενιτες πρόλαβαν και έβαλαν με εκνευριστική ευκολία  3 γκολ σε 18 λεπτά ,δίνοντας άλλο νόημα στο κυριακο μεσήμερο.

Οι φίλαθλοι παρατηρούσαν τον ήλιο που δειλά -δειλά έβγαινε, μια ντακότα να σκίζει τον ορίζοντα,δυο γάτες να γλύφονται,έναν κούκο που δεν έφερνε την άνοιξη..Έτσι λοιπόν το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με το γνωστό,αγαπημένο 4μπαλο.

Δείχνοντας τον αντιρατσισμό στην πράξη, οι αμπαλαδώροι μας αποφάσισαν να μην ανατρέψουν το σκορ και δώσουν τροφή για σχόλια.Ίση αντιμετώπιση προς όλους.

Έτσι με τρόπο που ούτε ο κλουζο θα ανακάλυπτε ,το σκορ έφθασε αθόρυβα,νωχελικά,σαν σε κατάσταση ύπνωσης  στον αγαπημένο αριθμό για τα δυο τελευταία παιχνίδια.  8!

Λεπτομερειακή περιγραφή  για τον τρόπο σκοραρίσματος των πρωτοπόρων περισσότερο θα κούραζε παρά θα διαφώτιζε για το τι γένικε  κείνη την κυριακή..

Βέβαια αν κάτι ενόχλησε τους πρωτοπόρους του βαθμ. πίνακα , ήταν το συνεχές σταντ απ κόμεντι στον παγκο της riksis..

Με αρχηγό  ομάδας για πρώτη-ίσως και ισόβια;- φορά τον lukadelli, η ρηξάρα αποθεώθηκε απο τους λίγους αλλά λεοντόκαρδους φιλάθλους της που αψήφισαν τον εθισμό στην προβατίνα και βρέθηκαν στο πλάι της..

Καλή συνέχεια στην α.ε.ο.,

επόμενο ματς, το ντέρμπι(;) με τον συν -γηπεδούχο αγ.γεώργιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *