Κρυο-ζεστη,ζεστη-κρυο….(Καστρο-ρηξ’1-0)

Με ψυχρολογικα σκαμπανεβασματα θα ναι μαλλον φετος η αποδοση της ρηξαρας…

Μετα το πολυ καλο παιχνιδι με το Παυλο-rizzla,οπου επαιξε πχιοτικη μπαλα, στο ματς με το Καστρο η εμφανιση ηταν..ψυχρολουστικια!!!!

Παρολο τον ιδανικο καιρο-λιακαδα πρωτης ταξεως!!- η κακη μερα φανηκε απ την αρχη.. Στα πρωτα κιολας λεπτα οι τοπολιαταιοι περναγανε σαν ανθρωπακια ακουνητα τα μαναρια μας…Κ τσουπ μπεναλντ  στο δεκα λεπτο.Ευτυχως o Niko-gianni  ψαρεψε σαν μαριδακι τον εκτελεστη κ διορθωσε τα πραγματα …

0 -0 και σιγα σιγα η ρηξαρα επαιρνε τα πανω της,εφτασε κ μεχρι την  αντιπαλη μεγαλη περιοχη,ε μη τα θελουμε κιολλα δικα μας..

Θες η φασαρια απο την εθνικη οδο,θες λιγο το προσηλιο μερος του γηπεδου,βαλε κ τα αλεξιπτωτα,τα αεροστατα που πεταγανε στην περιοχη(υπαρχει αερολεσχη),οι παιχταραδες μας παιζανε σαν ερωτευμενοι πιγκουινοι….

ματαια ουρλιαζε ο πολυπειρος centerback γκας μακρευ για αφυπνιση..ζητημα να καναμ τρεις τελικες φασεις.ημιχρονο(επιτελους!!) και καιρος για ηλιοθεραπεια….

γενικα το θεαμα ηταν λιγο …τσιμπλα στο ματι…

Στο σεκοντ χαλφ η ρηξαρα μπηκε λιγο πιο τσαμπουκαλεμενη,εκανε κανα δυο ξεσπασματα,αλλα δε…δεν μας πηγαινε το ματς ρε αδερφε…

Το ματς οπως  πηγαινε θα κρινοταν στο μισο γκολ..ε και αφου οι αλλοι δεν ..εμεις δεν…ε αποφασισαμε εμεις να ε…

Καπως ετσι τα ξεφτερια μας κανανε πραξη το συνθημα της κερκιδος

Ρηξη- γκολ κιας ειναι και αυτογκολ!!!

Σε μια ανυποπτη φαση οι παικτες της τοπολιας κερδανε κορνερ,εκτελειτο και εκει που δε πηδηξε κανενας αντιπαλος,ενα ταλεντο μας με κεφαλια που θα ζηλευε κ ο Wayne Mark Rooney,εστειλε την μπαλα στα διχτυα μας…1-0. γιατι; ετσι ενιωσε ο ποιητης..

Στο βροντο πηγανε κ οι αλλαγες τακτικης του κοουτς,μιας κ δεν μας πηγαινε τιποτα ορθως..Ετσι ηρθε κ το κερασακι ,μια ακομη κοκκινη,για να μην χαλασουν τα γουρια και…καληνυχτα!!!!

Καλη συνεχεια στα παιδια του α.ο. Καστρου,

Επομενος σταθμος αγια αννα aka κουκουρα ,την κυριακη 3 του μηνος στις 3…

P.S. 06-12-2008  ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ  μ.γ.δ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *